Sumoku in onze nieuwe lijn exclusieve seafood creaties, heerlijke combinaties van smaak, creativiteit en beleving. Volg de foodtrends met Sumoku en overtref verwachtingen bij uw klanten. Sumoku is direct vanuit de diepvries Ready to Eat en daardoor zowel effectief en eenvoudig als smaakvol te bereiden en te serveren voor zowel horeca als thuischefs.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Joris Veldt

Wij gebruiken al jaren de producten van Sumoku als cateringbedrijf en elke keer weten wij onze gasten te verassen. Het makkelijke aan Sumoku is dat MCPMooij is dat ze ook opmaak ideeën geven voor de presentatie.

Tim Fruitema

De producten van Sumoku zijn kwalitatief goed en vernieuwend genoeg om onze klanten te blijven verrassen.

DRIE SMAAKVARIATIES

Sumoku Sake, Sumoku Nishin en Sumoku Masu. Verschillende traditioneel gerookte vissoorten met roomkaas en kabayaki saus, omwikkeld in nori. Kenmerkend voor Sumoku is de prachtige marmerlook die ontstaat tijdens het snijden. Een ware sensatie voor iedere chefom niet alleen een smaakvolle maar ook visueel verrassende creatie uit te serveren.

Op www.sumoku.nl vindt u een aantal eenvoudige ideeën voor de opmaak van het bord en alle informatie over service, packaging en logistiek.

Smaken onze producten bij u ook naar meer?

Bij MCPMOOIJ staan we persoonlijk voor u klaar. Heeft u interesse, vragen of wensen op het gebied van onze producten of foodtrends- en innovaties, neem dan gerust contact met ons op. We bespreken uw wensen in een (online) gesprek of aan de hand van productsamples die we u ter beschikking kunnen stellen. We zien ernaar uit onze passies te delen.