
Aantal personen: 4
Allergenen: VIS, NOTEN
Bereidings tijd: 5 minuten
Duurzaam: ASC
Geschikt voor: Gezonde gezellige eters
Niveau: Makkelijk
Soort: Voorgerecht
Ingrediënten
- 4x Mooij’s Zalm Carpaccio
- 1 stuk Avocado
- 1 stuk Rode ui
- Bieslook
- Dille
- 30 gram Roomkaas
- Cress
- 2 el Citroensap
- 4 el Olijfolie
Bereiding
Benodigde tijd: 5 minuten.
- Draai de zalm carpaccio op het bord
Laat eerst de zalm carpaccio ontdooien en draai deze vervolgens om op het bord.

- Bereid de avocado, ui, bieslook en dille
Snij de avocado in kleine blokjes en verdeel deze over het bord. Snipper de rode ui en verdeel de fijn gesneden bieslook en dille over het bord.

- Verdeel de roomkaas over de zalm carpaccio
Pak met een theelepel een beetje roomkaas en leg deze neer als toefjes op de carpaccio.
- Doe de cress op de roomkaas
Verdeel de cress op de roomkaas door op elke toef een blaadje cress te leggen. Tip: houd de cress lekker vers door het wat water te geven.
- Maak de dressing
Pak 2 eetlepels citroensap, 4 eetlepels olijfolie en breng dit op smaak dor een beetje peper en zout toe te voegen.
Roer dit vervolgens goed. Druppel de dressing over de zalm carpaccio.
BON APETIT!!