Zalm Carpaccio met Roomkaas en Cress

Aantal personen: 4
Allergenen: VIS, NOTEN
Bereidings tijd: 5 minuten
Duurzaam: ASC
Geschikt voor: Gezonde gezellige eters
Niveau: Makkelijk

Soort: Voorgerecht

Ingrediënten

  1. 4x Mooij’s Zalm Carpaccio
  2. 1 stuk Avocado
  3. 1 stuk Rode ui
  4. Bieslook 
  5. Dille
  6. 30 gram Roomkaas
  7. Cress
  8. 2 el Citroensap
  9. 4 el Olijfolie

Bereiding

Benodigde tijd: 5 minuten.

  1. Draai de zalm carpaccio op het bord

    Laat eerst de zalm carpaccio ontdooien en draai deze vervolgens om op het bord.
    Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Zalm-carpaccio-2.png

  2. Bereid de avocado, ui, bieslook en dille

    Snij de avocado in kleine blokjes en verdeel deze over het bord. Snipper de rode ui en verdeel de fijn gesneden bieslook en dille over het bord.
    Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Zalm-carpaccio-stap-2-1.png

  3. Verdeel de roomkaas over de zalm carpaccio
    Pak met een theelepel een beetje roomkaas en leg deze neer als toefjes op de carpaccio.
    Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Zalm-Carpaccio-stap-3-1.png

  4. Doe de cress op de roomkaas
    Verdeel de cress op de roomkaas door op elke toef een blaadje cress te leggen. Tip: houd de cress lekker vers door het wat water te geven.
    Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is zalm-carpaccio-stap-4-1.png

  5. Maak de dressing
    Pak 2 eetlepels citroensap, 4 eetlepels olijfolie en breng dit op smaak dor een beetje peper en zout toe te voegen.
    Roer dit vervolgens goed. Druppel de dressing over de zalm carpaccio.


    BON APETIT!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *